Visual identity

Een sterk logo is het gezicht van je onderneming, maar jouw visuele branding gaat over veel meer dan dat. Het gaat over jouw totale uitstraling die volledig laat zien hoe uniek jij bent.

Een perfecte mix van jouw persoonlijkheid met de kernwaardes van jouw bedrijf… daar ga ik naar op zoek! Welke kleuren, foto’s, illustraties, symbolen, typografie horen hierbij? En hoe wordt dit vervolgens toegepast op jouw website, blog, nieuwsbrief, social media kanalen en drukwerk? Door dit consistent toe te gaan passen, ontstaat een duidelijk en helder gezicht.

HET 3 STAPPENPLAN

Stap 1. Het vaststellen van jouw onderscheidende waardes
Of  je nu een starter of al een hele tijd ondernemer bent: het begint bij jouw verhaal. Daar gaan we eerst naar op zoek. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw onderscheidende waardes en wie is jouw ideale klant? Dit alles geeft jouw bedrijf een eigenzinnig en uniek karakter. Tijdens een 1-op-1 sessie bespreken wij deze samen. Een week voor onze afspraak ontvang je een lijst met een aantal vragen, die door jou alvast mogen worden ingevuld. Zo kunnen we tijdens ons gesprek goed doorpakken om jouw unieke waardes vast te leggen. Om die perfecte verbeelding te gaan maken naar jouw visuele brand, wil ik jou echt leren kennen en me gaan onderdompelen in alles wat met jou en jouw onderneming te maken heeft. Samen gaan we kijken naar stijlen, sfeer, kleuren, typografie en fotografie.

Bedrijfsnaam*
 Heb je nog geen bedrijfsnaam of overweeg je een naamsverandering? Dan kunnen we een extra sessie invoeren om samen hierover te brainstormen. Na de sessie zal ik vervolgens 3 beschikbare naamvoorstellen doen.

Stap 2. Logo ontwerp
Als jouw onderscheidende waardes helder zijn, ga ik aan de slag met de verbeelding hiervan. Je ontvangt van mij drie logo-voorstellen. Na jouw feedback wordt 1 logo verder uitgewerkt, totdat het helemaal naar jouw wens is.
Stap 3. Het totaalplaatje
Als het logo bepaald is, dan ga ik verder met de uitwerking van de ontwerpen voor jouw benodigde communicatiemiddelen (visitekaartje, briefpapier, brochure etc.) Als je kiest voor het BRAND ID pakket, dan wordt het totaalconcept van jouw huisstijl door mij vastgelegd in een stijlboek. Hierin worden alle do’s & don’ts beschreven m.b.t. kleurgebruik, fotografie, typografie, layout, illustraties, patronen en symbolen. Dit stijlboek is er om te zorgen dat jouw visuele communicatie krachtig en consistent blijft. Handig voor jezelf als houvast, maar ook voor andere partijen die jouw boodschap naar buiten gaan brengen of vormgeven. Zie het als jouw stijlbijbel!

Pakket START IDENTITY

1-op-1 brainstormsessie* (1 uur)
Logo ontwerp
Opmaak visitekaartje
Overzicht (PDF) met kleurcodes & typografie

€550,- excl. btw

Pakket PRO IDENTITY

1-op-1 brainstormsessie* (1 uur)
Logo ontwerp
Opmaak visitekaartje
Opmaak 2 social media templates naar keuze in Canva (bijv. omslagfoto, advertentie of post)
Uitleg Canva (1 uur) *
Overzicht (PDF) met kleurcodes & typografie

€795,- excl. btw

Pakket BRAND IDENTITY

1-op-1 brainstormsessie* (1-2 uur)
Logo ontwerp
Opmaak visitekaartje
Opmaak briefpapier & envelop
Opmaak 4 social media templates naar keuze in Canva (bijv. omslagfoto, advertentie of post)
Uitleg Canva (1 uur) *
Stijlboek (PDF) met guidelines voor totale visuele identiteit: moodboard voor fotografie, kleurgebruik, typografie, layout, illustraties, patronen en symbolen en social media templates)

€1.175,- excl. btw

Voor het ontwerpen van andere communicatiemiddelen (zoals een brochure, flyer of nieuwsbrief bijvoorbeeld) maak ik graag een passende offerte voor je.

CONTACT


* 1-op-1 brainstormsessie en/of uitleg Canva vindt plaats op een locatie binnen een straal van 15 km rondom Heel, of via Skype.