INNER ADVENTURES

Ontmoet Lonneke en haar bedrijf @inneradventures.

Door middel van Yoga en Transformational Breath neemt ze jou mee op reis naar jezelf. Met ontspanning, rust en een gevoel van vrijheid als resultaat, hoe fijn!

GO LAUD

Laurie start het nieuwe jaar door het volume volledig open te zetten met GoLaud – zangles & stemcoaching. Je stem is een instrument en ze helpt je te ontdekken wat je er allemaal mee kunt: van kwetsbaar naar krachtig! Vanuit deze gedachte heb ik haar stijl ontworpen in verschillende kleurstellingen + Canva zo ingericht, dat ze zelf aan de slag kan met ontwerpen.

MOOI!

Een nieuwe stijl voor het mooie logo van MOOI Skin & Make up. Door een moodboard met herkenbare en passende sfeer, fotografie, kleurstellingen en typografie te maken, kan de uitstraling van een logo zoveel krachtiger worden! De restyling werd doorgevoerd op stationary en Canva templates.

KAPZONEZ

Al 10 jaar Kapzonez hebben met een Z, daar mag een krantje aan worden gewijd! Inge vroeg mij om het ontwerp te verzorgen voor haar eigen jubileum-editie. Hoe leuk is dat! Leesvoer vol interessante en grappige weetjes, voor als je met je haar in de folie zit.

DAG VAN DE MANTELZORG

In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Deze mantelzorgers worden jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg. Ik mocht het concept en ontwerp van een bedankkaart verzorgen.

Happy at work Canva

THE HAPPY AT WORK AGENCY

Halmans Loopbaanadvies groeit verder als ‘The happy at work agency’ en ik mocht het nieuwe logo ontwerpen. Door diverse templates te ontwerpen in Canva, kan het team nu zelf verder met de opmaak van werkboeken.

In opdracht van Buro Beeldvang verzorgde ik dit jaar het concept en ontwerp voor het jaarverslag van coöperatie DELA, on- en offline. Met het gedachtegoed: ‘Méér betekenis geven aan het leven’ wil DELA een betrokken coöperatie zijn die het leven méér betekenis geeft.

JAARVERSLAG ANIMATIE

De nieuwe website voor Volleybalvereniging Hornerhof/HHC werd door mij ontworpen en gebouwd in Wix, zodat ze vanaf nu verder alles zelf kunnen doen. Ze zijn dus niet afhankelijk van een websitebouwer en houden de site zelf up to date. Pérfect voor een vereniging.

SITE

Stichting Kerobei lanceerde de campagne ‘Samen gezond’. Ik maakte hiervoor de animatie om de preventietips tegen ziekteverzuim helder te presenteren.

ANIMATIE

DOLOMITEN INOX

Dolomiten Inox is een merk uit Londen dat staat voor handgeslepen professionele messen. Naast het restylen van hun logo werd er door mij een nieuwe stijl in fotografie, social media visuals, kleuren, typografie en lay out vastgelegd in een stijlboek… in het engels uiteraard!

De nieuwe website voor Eurofestival werd door mij ontworpen en gebouwd in Wix. Een van de voordelen van deze webbuilder is, dat de website een mobile friendly versie heeft en heel makkelijk zelf is te onderhouden.

SITE

Neptunus Structures bestaat dit jaar 80 jaar en ik kreeg de eervolle opdracht om een wapen voor het familiebedrijf te ontwerpen. Al hun elementen zijn er in verenigd: Neptunus – god van de zee, het wapen van Limburg en Kessel en natuurlijk het water van de Maas

PURA YOGA

PURA YOGA heeft nu een eigen ‘Go with the flow’ kledinglijn! Er werd door mij een ontwerp gemaakt en textiel werd handbedrukt op tanktops, sweaters, t-shirts en rompers.

SANDRA STAD

Sandra Stad heeft in haar functie als loopbaancoach ‘vragen stellen’ centraal staan. Vragen zorgen ervoor dat ze tot de kern kan komen en met daadkracht kan begeleiden. Haar logo is gebaseerd op elementen die staan voor dialoog en werkbalans.

GRETIG COACHING

Voor Gretig Coaching heb ik 58 inspiratiekaarten geillustreerd met oefeningen, theorie en prikkelende vragen over uiteenlopende thema’s. Deze doe-het-zelf coachingskaarten zijn te koop via Ingrid Bijlmakers

VIDEO

LVK

Dit jaar vond het LVK plaats in Kessel. Voor het grote podium werd een paviljoen van het type ‘Evolution’ gebouwd door specialist in demontabel bouwen Neptunus Structures. En ik kreeg de eervolle opdracht om het sponsorlogo te ontwerpen. Alaaf!

Milly & Martijn gaven elkaar het ja-woord in hun eigen stijl. Ik ontwierp een monogram van hun initialen, welke de basis vormde voor hun uitnodigingen, menukaart en bruidstaart.

WENSKAART

Een toepasselijke kaart met nieuwjaarswensen ontworpen voor Vitalans – Gezond op gewicht!

MARDGE PASCAUD

Tijdens dienstverband bij Buro Beeldvang verzorgde ik concept en opmaak van het boek ‘ De schoonheidsdriehoek’ van Mardge Pascaud.  Het ontwerp van de cover symboliseert de inhoud: ‘schoonheid anders bekeken’. Door in te zoomen op de huid, ontstaat er een vervreemd beeld dat uitnodigt om op te pakken en aan te raken. Teksten zijn afgewisseld met quotes in zorgvuldig uitgekozen typografie.

BESTEL HET BOEK

ZINVOL GEWELD

In 2000 werd Percussiegroep Zinvol Geweld opgericht als slagwerkgroep van de fanfare. In de loop der jaren groeide ze uit tot een getalenteerde slagwerkgroep en kregen zij steeds meer hun eigen gezicht. Daar hoort ook een volwassen uitstraling bij.

BEKIJK MEER

HET REGELBUREAU

Karin van Het Regelbureau biedt als VA ondersteuning aan drukbezette ondernemers en ZZP-ers. Creëer ruimte in je agenda en hoofd door je te focussen op je core-business en laat je door haar ontzorgen. Oftewel: Karin Regelt Het! Ik mocht haar complete visuele identiteit ontwerpen: van logo tot aan stijlboek. Zodat zij zélf aan de slag kan gaan met haar visuele communicatie.

BEKIJK VIDEO

ISABELLA

Isabella Make up artist & hairstylist

GEBOORTEKAARTJE

Voor mijn jongste klantje! Bij zo’n mooie naam hoort een stijlvol maar stoer kaartje. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook een persoonlijke & unieke kaart te laten ontwerpen? Mail mij dan!

CONTACT