Concept & ontwerp bedankkaart

In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Deze mantelzorgers worden jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg. Ik mocht het concept en ontwerp van een bedankkaart verzorgen.

Happy at work Canva

Restyling logo

Halmans Loopbaanadvies groeit verder als ‘The happy at work agency’ en ik mocht de restyling van het logo verzorgen. Door diverse templates te ontwerpen in Canva, kan het team nu zelf verder met de opmaak van werkboeken.

In opdracht van Buro Beeldvang verzorgde ik dit jaar het concept en ontwerp voor het jaarverslag van coöperatie DELA, on- en offline. Met het gedachtegoed: ‘Méér betekenis geven aan het leven’ wil DELA een betrokken coöperatie zijn die het leven méér betekenis geeft.

JAARVERSLAG ANIMATIE

De nieuwe website voor Volleybalvereniging Hornerhof/HHC werd door mij ontworpen en gebouwd in Wix, zodat ze vanaf nu verder alles zelf kunnen doen. Ze zijn dus niet afhankelijk van een websitebouwer en houden de site zelf up to date. Pérfect voor een vereniging.

SITE

Stichting Kerobei lanceerde de campagne ‘Samen gezond’. Ik maakte hiervoor de animatie om de preventietips tegen ziekteverzuim helder te presenteren.

ANIMATIE

Restyling logo & stijlboek

Dolomiten Inox is een merk uit Londen dat staat voor handgeslepen professionele messen. Naast het restylen van hun logo werd er door mij een nieuwe stijl in fotografie, social media visuals, kleuren, typografie en lay out vastgelegd in een stijlboek… in het engels uiteraard!

De nieuwe website voor Eurofestival werd door mij ontworpen en gebouwd in Wix. Een van de voordelen van deze webbuilder is, dat de website een mobile friendly versie heeft en heel makkelijk zelf is te onderhouden.

SITE

Neptunus Structures bestaat dit jaar 80 jaar en ik kreeg de eervolle opdracht om een wapen voor het familiebedrijf te ontwerpen. Al hun elementen zijn er in verenigd: Neptunus – god van de zee, het wapen van Limburg en Kessel en natuurlijk het water van de Maas

Ontwerp & textielbedrukking

PURA YOGA heeft nu een eigen ‘Go with the flow’ kledinglijn! Er werd door mij een ontwerp gemaakt en textiel werd handbedrukt op tanktops, sweaters, t-shirts en rompers.

Sandra Stad heeft in haar functie als loopbaancoach ‘vragen stellen’ centraal staan. Vragen zorgen ervoor dat ze tot de kern kan komen en met daadkracht kan begeleiden. Haar logo is gebaseerd op elementen die staan voor dialoog en werkbalans.

 

Ontwerp coachingskaarten set

Voor Gretig Coaching heb ik 56 inspiratiekaarten geillustreerd met oefeningen, theorie en prikkelende vragen over uiteenlopende thema’s. Deze doe-het-zelf coachingskaarten zijn te koop via Ingrid Bijlmakers voor 24,95 per set.

VIDEO

Logo ontwerp

Dit jaar vond het LVK plaats in Kessel. Voor het grote podium werd een paviljoen van het type ‘Evolution’ gebouwd door specialist in demontabel bouwen Neptunus Structures. En ik kreeg de eervolle opdracht om het sponsorlogo te ontwerpen. Alaaf!

Milly & Martijn gaven elkaar het ja-woord in hun eigen stijl. Ik ontwierp een monogram van hun initialen, welke de basis vormde voor hun uitnodigingen, menukaart en bruidstaart.

Wenskaart

Een toepasselijke kaart met nieuwjaarswensen ontworpen voor Vitalans – Gezond op gewicht!

Concept & ontwerp boek

Tijdens dienstverband bij Buro Beeldvang verzorgde ik concept en opmaak van het boek ‘ De schoonheidsdriehoek’ van Mardge Pascaud.  Het ontwerp van de cover symboliseert de inhoud: ‘schoonheid anders bekeken’. Door in te zoomen op de huid, ontstaat er een vervreemd beeld dat uitnodigt om op te pakken en aan te raken. Teksten zijn afgewisseld met quotes in zorgvuldig uitgekozen typografie.

BESTEL HET BOEK

Nieuw logo & uitstraling

In 2000 werd Percussiegroep Zinvol Geweld opgericht als slagwerkgroep van de fanfare. In de loop der jaren groeide ze uit tot een getalenteerde slagwerkgroep en kregen zij steeds meer hun eigen gezicht. Daar hoort ook een volwassen uitstraling bij.

BEKIJK MEER