Hi, ik ben Daisy!

 

Mijn hart en ziel ligt bij ontwerpen, in de breedste zin van het woord. Als grafisch ontwerper geef ik vorm aan visuele communicatiemiddelen, online en offline. Van concept tot creatie. Of het nu gaat om een visuele identiteit, een magazine of persoonlijk kaartontwerp: ik word ontzettend blij van het visueel vormgeven van ideeën en verhalen.

Als kind tekende ik al graag. Met een rijke fantasie verzon ik complete krantjes bij elkaar waar je een abonnement op kon nemen. Toch koos ik na HAVO voor de opleiding Hotelmanagement, passend bij mijn zorgzame en dienstverlenende karakter.

Tijdens het laatste jaar liep ik stage in Brighton. Hier bleef ik een aantal jaren wonen en werkte in de financiele dienstverlening. Toen ik besloot terug te keren naar Nederland, volgde ik alsnog de opleiding Multimedia Design. Meteen hierna ging ik in dienst bij 2 verschillende ontwerp- en communicatieburo’s. Ik merkte dat ik mij erg goed kon verplaatsen in de klant en voelde snel aan wat ze nodig hadden. Helemaal op mijn plek dus!

 

Wil je graag samenwerken of heb je een leuk idee of project? Bel of mail mij! Dan kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.

CONTACT

over mij