Concept & creatie

Ben je op zoek naar een ontwerper die jouw toffe idee kan uitwerken? En met jou meedenkt tot in de puntjes? Zit je vast en wil je advies op gebied van visuele communicatie?

Of wil je misschien wel bekijken om zelf te gaan ontwerpen, zodat je flink kunt besparen op ontwerpkosten? Met jarenlange ervaring als grafisch ontwerper kan ik alle nodige communicatiemiddelen voor je verzorgen, van concept tot creatie. Online en offline.

DTP & opmaak

Brochures, magazines, boeken, flyers en advertenties… een mooie lay-out en opmaak zorgen voor een professionele uitstraling.

Naast concept & ontwerp, verzorg ik ook de opmaak van gedrukte of geprinte communicatie-uitingen. Of je eenmalig of periodiek een magazine wilt laten maken, vanuit een bestaande lay-out of juist met een nieuwe vormgeving… ik help je graag! Met veel ervaring maak ik snel en zorgvuldig documenten op in heldere beeldtaal en frisse lay-outs.

KOSTEN

Elke opdracht is uniek en heeft dus ook zijn eigen aanpak nodig. Laten we samen in een vrijblijvend gesprek bespreken wat jouw wensen zijn. Ik maak graag een passende offerte voor je.

CONTACT